Verhuur van dakkoffers, dakdragers, sneeuwkettingen en fietsendragers

Dakdragers huren

Om een dakkoffer, skibox of fietsdrager(s) op het dak van uw auto te kunnen monteren heeft u allereerst dakdragers nodig. Voor 99% van alle automodellen hebben wij een passende Thule dakdragers beschikbaar in ons verhuurassortiment. Bij ons kunt u zeer voordelig Thule dakdragers huren. Een complete Thule dakdragers huurt u bij ons inclusief montage op een van onze montagelocaties

Van belang bij het huren van Thule dakdragers is dat u de juiste autogegevens bij de hand heeft, want voor iedere merk, model, modeljaar, dakconstructie is een andere Thule dakdragersset benodigd. Zeer waarschijnlijk hebben wij ook voor uw auto een Thule dakdragerset beschikbaar.

Auto's met dakrailingen

Bij dakdragers voor auto's met dakrailingen, staan de railingen op het dak van de auto. De railingen zijn op slechts enkele punten met het dak verbonden en tussen het dak van de auto en de railingen bevindt zich een open ruimte. Hierdoor is het mogelijk om met een hand om de railing heen te pakken.

Auto's met geïntegreerde rails

Deze dakconstructie wordt ook wel flush rails genoemd. Bij dit type railingen is er in de lengte richting van de auto 2 rails op het dak gemonteerd. Deze rails zijn op de linker- en rechterkan van het dak gepositioneerd. Bij de geïntegreerde rails zijn de dakrailingen over de gehele lengte met het dak van de auto verbonden en steken 2 tot 3 cm uit ten op zicht van het dak. Tussen de railingen en het dak bevindt zich geen ruimte.

Auto's met vaste bevestigingspunten (fixpoints)

Deze dakconstructie wordt ook wel fixpoints genoemd. Hierbij zijn op/in het dak voorbereidingen gemaakt (bijv. schroefdraad) waaraan de dragers bevestigd kunnen worden. Vaak zijn deze bevestigingspunten onder kleine kunststof klepjes of schuifjes weggewerkt.

Auto's met een normaal (glad)dak

Bij een constructie met een normaal (glad)dak zijn er geen dakrailingen, rails of bevestigingspunten. M.a.w. er zijn geen voorzieningen op het dak voor het monteren van de dakdragers. De dakdragers worden dan meestal middels een klemsysteem om de dakrand in de deuropening bevestigd.

Auto's met een t-profiel op/in het dak

Auto's met t-profiel constructie , is er een gleuf in het dak, waarin de bevestiging van de dakdragers geschoven kan worden. Soms is de gleuf geheel in het dak verwerkt, maar het kan ook zijn dat er op het dak een rail is geplaatst waarin een gleuf geïntegreerd is.

Auto's met een regengoot

Auto's met een regengoot dakconstructie, zijn auto's waarbij aan de zijkant van het dak een gootje is gemaakt. Dit gootje is bedoeld voor de regenafvoer, maar kan ook gebruikt worden om een dakdragersysteem aan te bevestigen. Deze dakconstructie werd veel toegepast bij auto's uit de jaren '70, '80 en '90.

Dakdragers Personenauto

Dakdragers Personenauto
Dag 1-12
€ 5,75
per dag
Dag 11-15*
€ 2,88
per dag
16 e.v.*
€ 1,44
per dag

Dakdragers Speciaal/Bestel

Dakdragers Speciaal/Bestel
Dag 1-12
€ 7,95
per dag
Dag 11-15*
€ 3,98
per dag
16 e.v.*
€ 1,99
per dag

  • * Over dag 13 t/m 17 krijgt u 50% korting en vanaf dag 18 zelfs 75% korting; de eerste 10 dagen betaalt u altijd het dagtarief.
  • De borgsom voor een set dakdragers is € 50,-. De minimale huurtermijn bedraagt 8 dagen.

  • Reserveren Terug

    Prijsopgave